Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

11.9.2017

Sisäministeriön kansliapäällikön Päivi Nergin ura alkoi puoluekirjakohulla. Toteuttaako hän turvapolitiikassa vain poliitikkojen linjauksia? Vihreä Lanka läpivalaisi kansliapäällikön uran.

11.4.2017

Yhdenvertaisuusvaltuutetulle ei kerrottu aikataulujen muuttumisesta, minkä vuoksi palautettavien nouto vastaanottokeskuksesta jäi valvomatta.

27.1.2017

Dokumentaristi Elina Hirvonen kuvasi vuoden kansallismielisiä mielenosoituksia. Niiden suosio johtuu Hirvosesta perinteisten puolueiden virheistä.

11.7.2016

Vihreiden kansanedustaja Ozan Yanarin mukaan hyvä opinto-ohjaaja on elintärkeä kotoutumiselle. "Maahanmuuttajataustaisen nuoren täytyy pystyä kuvittelemaan, että hänestä voi joku päivä tulla pääministeri."

14.4.2016

"Hallituksen esityksen taloudelliset vaikutukset ovat pienet. Tämä on poliittinen päätös", sanoo tutkija Saara Pellander perheenyhdistämisen vaikeuttamisesta Vihreän Langan podcastissa.

20.12.2015

Vihreän Langan uusi podcast Puhekupla laittaa puolueiden maahanmuuttopolitiikat järjestykseen avoimimmasta alkaen.

31.7.2015

Tutkijat selittävät, mitä perussuomalaiset tarkoittavat monikulttuurisuuden vastustamisella, miksi maahanmuuttokriitikoiden retoriikka hämmentää vastapuolta ja miksi vähemmistöjen uimahallivuorot ovat tärkeitä.

22.5.2015

Tuleva hallitus on paljastanut osan linjauksistaan. Vihreä Lanka kokosi kortit, jotka hallitus on jo kääntänyt näkyviin.

13.5.2015

Ensi näkemältä perussuomalaiset vaikuttavat hävinneen maahanmuuttoneuvottelut, mutta epämääräinen teksti antaa tilaa kiristyksille.

11.5.2015

EU:n odotetaan pyytävän tänään YK:lta lupaa hyökätä siirtolaisten salakuljettajia vastaan Libyassa. Amnestyn mukaan hyökkäys voisi saartaa tuhansia siirtolaisia kriisialueille.

Sivut