Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

7.9.2017

7.9.2017

12.4.2017

Herkullinen risotto ei eläintä kaipaa. Täyteläisyys ei tule juustosta vaan siitä, että oikeanlaista riisiä kypsennetään rauhallisesti lisäämällä nestettä vähitellen.

1.12.2016

Porkkanasta tehty kylmäsavulohi on syksyn vegaanihitti. Oranssi väri, sopiva koostumus ja savuaromi huijaavat makuaistia tehokkaasti.

2.6.2016

Lihamuki on lahtelainen perinneherkku, mutta lähinnä lihasta koostuva annos sopii harvinaisen huonosti ekologisia arvoja vaalivaan ruokavalioon.

21.4.2016

Risotto on riisin vuoksi pihvin veroinen ilmastosynti. Onneksi meillä on kuitenkin ohra, joka sopii muuhunkin kuin puuroon.

18.3.2016

Sivurooliin jätetty possu kannattaa korvata kasviksilla.

25.1.2012

<p>Paras pyttipannu syntyy syksyn muhkeasta suppilovahverosadosta. Suppispyttis maistuu porkkanaketsupin kanssa.</p>

14.12.2011

<p>Kukaan ei määrää, että jouluna on pakko valmistaa läjäpäin monimutkaisia jouluruokia.</p>

15.9.2011

<p>On aika uudistua! On aika ajatella outside the kääryle, kääryleen ulkopuolelta! Miten tämän kaiken voi tehdä nopeammin, tehokkaammin ja paremmin?</p>

Sivut


Vihreä Lanka 5/2017

Lue

Vihreä Lanka

5/17


Sisällysluettelo
Anna palautetta



Twitter

Graafisia maailmanselityksiä -teksti
Tuotantoeläimen lyhyt elämä (Sammeli Heikkinen & Iiro Törmä)

Kuva: Pekka Sauri