Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Raaka rosolli

Natalia Baer

Raaka rosolli.
Helppo homma. Punajuuret ovat erinomaisia kypsentämättöminä.Natalia Baer

Helppo homma. Punajuuret ovat erinomaisia kypsentämättöminä.

16.12.2010 12.29

Saara Törmä

Huom! Evira varoitti marraskuussa 2010, että raakaraastetun punajuuren epäillään aiheuttaneen ruokamyrkytysepidemioita. Lisätietoja Eviran sivuilla.

4 annosta

  • 250 g punajuuria
  • 1 omena

Kastike

  • 1 purkki (120 g) smetanaa
  • 1 rkl luomusitruunan mehua
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 tl sinappia
  • 1/2 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  1. Kuori ja huuhtele punajuuret. Raasta ne karkeaksi raasteeksi.
  2. Halkaise omena, poista siemenkota ja raasta hedelmä. Sekoita omena- ja punajuuriraasteet keskenään.
  3. Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään.
  4. Valuta kastike(tta) punajuuri- ja omenaraasteen joukkoon juuri ennen nauttimista. Voit tarjota kastikkeen myös erikseen.


Lisää aiheesta:



Viite