Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Paluu Tampereelle. Satu Hassi on lupautunut vihreiden ehdokkaaksi ensi syksyn kuntavaaleissa.

Paluu Tampereelle. Satu Hassi on lupautunut vihreiden ehdokkaaksi ensi syksyn kuntavaaleissa.

Satu Hassi lupautui pormestariehdokkaaksi – ei enää ehdolle eurovaaleissa

2.5.2012 14.38

Jukka Vahti

Europarlamentaarikko Satu Hassi (vihr) lähtee ehdolle kuntavaaleissa kotikaupungissaan Tampereella. Samalla hän kertoo olevansa käytettävävissä puolueen pormestariehdokkaaksi.

Hassin pyysivät ehdokkaaksi Tampereen seudun vihreät naiset.

"Tampereen vihreät päättävät aikanaan, asettavatko pormestariehdokkaan ja jos, kuka ehdokas on. Mutta olen käytettävissä myös pormestariehdokkaaksi, jos kannatusta löytyy" Hassi kirjoittaa tuoreessa blogissaan.

Kun ensi syksynä valittava valtuusto aloittaa työnsä, nykyisen EU-parlamentin varsinaisesta työkaudesta on jäljellä vuosi ja neljä kuukautta.

"Tuona aikana voisin tietysti osallistua vain osaan valtuuston kokouksista. Mutta jos niin kävisi, että minut valittaisiin pormestariksi, joka on kokopäivätyö, luopuisin tietysti saman tien EU-parlamentin jäsenyydestä."

Hassi on ollut kaupunginvaltuuston jäsen viimeksi 12 vuotta sitten. Hän on ollut kaupunginvaltuutettu yhteensä 16 vuoden ajan. Hassi kertoo päättäneensä jo kauan sitten, ettei enää asetu ehdolle vuoden 2014 europarlamenttivaaleissa.

"Palveluissa haluaisin kehittää joustavia, luovia ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten tarpeiden paremman huomioonottamisen. Haluaisin Tampereelle niin hyvin palvelevan joukkoliikenteen ja sellaiset kevyen liikenteen väylät, että henkilöautoilun tarve vähenee", Hassi kirjoittaa kuntapoliittisista tavoitteistaan.

 

 




Viite