Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Mikropopcornia moottoritiellä

Maplin

Maplin

21.8.2008 14.32

Lasse Leipola

Ihmisen halu viettää aikaa autossa yltää joskus naurettaviin mittasuhteisiin. Usein tuntuu, että autossaolo on määränpään saavuttamista tärkeämpää. Puhelimet ja radiot ovat jo ohjaamon arkipäivää ja dvd-soittimet laajalti saatavilla. On aika siirtyä ruuanlaiton puolelle.

Nyt on mahdollista lämmittää einespitsat ja lihamurekkeen jämät lennossa. Brittiläisessä Maplin-verkkokaupassa myytävällä mikroaaltouunilla voi lämmittää ruuat vaikka autoa ajaessa.

Liikenneturvallisuuden kannalta hieman kyseenalaisen laitteen voi kytkeä joko auton tupakansytyttimeen tai suoraan akkuun, jolloin laite toimii suuremmalla teholla. Sivujen mukaan esimerkiksi pitsan lämmittämiseen kuluu tehosta riippuen kahdesta neljään minuuttia.

Täydellistä ruokarauhaa ei matkamikrolla saa, vaikka jättäisi tien ja liikenteen lounaan ajaksi. Moottori tulee nimittäin pitää käynnissä mikroa käytettäessä, jottei auton akku tyhjene.

Samainen Maplin myy muuten myös auton tupakansytyttimeen kytkettävää suihkua. Vielä kun autoon saadaan itsensä tyhjentävä vessa ja ehtymätön energianlähde, sieltä ei tarvitse poistua enää koskaan.

ankkamerkki Haluatko lukea lisää Lankaa? Tilaa nyt uusi viikoittainen uutiskirje täältä.


Myllyteatterin mainos

Vihreä Lanka 4/2019

Lue

Vihreä Lanka

4/19


Sisällysluettelo
Anna palautetta


Twitter

Graafisia maailmanselityksiä -teksti
Hiilen monta hintaa (Lasse Leipola / Iiro Törmä)

Kuva: Pekka Sauri