Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


6.8.2018

”Enää ei riitä, että poliitikot hokevat, että ilmasto on aikamme suurin haaste.”

21.4.2015

”Jokaisen olisi hyvä pysähtyä miettimään, miten selviäisi tilanteesta, jossa sähkökatko on katkaissut lämmityksen eivätkä kodin sähkölaitteet enää toimi”, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön varautumisjohtaja Karim Peltonen kehottaa.

5.2.2015

Poikkeukselliset kuivakaudet ja sateet tulevat aiempaa yleisemmiksi, kun sekä El Niño että La Niña -ilmiöt yleistyvät ilmastonmuutoksen myötä.

25.3.2014

<p>Kansainvälinen ilmatieteenlaitos, YK:n alainen WMO julkaisi eilen maanantaina vuosittaisen The Status of the Climate -raporttinsa, jonka mukaan viime vuosi oli esimakua siitä, mistä on tulossa uusi normaali.</p>

13.11.2013

Filippiinit, Haiti ja Pakistan kärsivät viime vuonna eniten äärisäistä, arvioi saksalaisen Germanwatch-järjestön tuore raportti. Suomi on Germanwatchin pitkän aikavälin selvityksessä sijalla 163, eli yksi äärisäiden vähiten uhkaamia valtioita.

9.1.2013

<p>Koko Australiaa koettelee parhaillaan poikkeuksellinen lämpöaalto. Maanantaina maan keskilämpötila nousi korkeammaksi kuin koskaan ennen. Australia ei ole ainoa maa, jota koettelevat nyt äärimmäiset sääolot.</p>


Viite