Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


17.10.2017

Hallitus sai vihreiltä kiitosta polttoaineveron korotuksesta. Haluttomuus korottaa polttoturpeen verotusta sai kuitenkin kritiikkiä osakseen.

3.9.2015

Uudet luonnonsuojeluohjelmat jäävät odottamaan aikaa parempaa, jos ensi viikon budjettiriihi ei tuo muutosta ympäristöministeriölle kaavailtuun budjettisiivuun.

16.12.2014

Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) pysäytti itsenäisyyspäivän alla soidensuojelun täydennysohjelman ja kertoi muuttavansa sen toteutustapoja. Etelä-Suomessa saadaan näillä näkymin suojeltua vain soiden osia. Alunperin tarkoitus oli suojella soita juuri Etelä-Suomesta, missä soita on vähiten jäljellä.

3.12.2014

”Mitään odotuksia ei ollutkaan, joten ei tämä kai siinä mielessä ollut pettymys”, arvioi Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Risto Sulkava ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok) koolle kutsuman "suopäivän" antia.

13.11.2014

”Kaikki kertovat nyt kannattavansa soidensuojelua, mutta oleellista on, ymmärretäänkö luonnonsuojeluohjelman valmistumiseen liittyvä aikataulu”, puheenjohtaja Risto Sulkava sanoo.

30.10.2014

Viime vuosien merkittävin suojeluhanke hidastui kalkkiviivoilla rämeessä tarpomiseksi, kun tuore ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) pysäytti ympäristöministeriön pitkään valmisteleman soidensuojelun täydennysohjelman.

30.10.2014

”Hallitus on lähtenyt perumaan yhdessä sovittuja päätöksiä ja toisaalta kaivanut naftaliinista sellaisia ehdotuksia, jotka vihreät onnistuivat koko hallituskauden ajan torppaamaan", eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Oras Tynkkynen sanoo.

15.10.2014

<p>Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) on ryhtynyt jarruttamaan soidensuojelun täydennysohjelmaa. Ohjelma viime aikojen merkittävimpiä Suomen luonnon suojeluhankkeita ja sitä on valmisteltu vuosia.</p>


Viite