Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


28.9.2018

”Oikeistopopulistit ja ääriliikkeet kiinnostavat. Siksi ne saavat mediassa kohtuuttomasti huomiota.”

25.9.2017

Saksan AfD:n alkutahdit eroaa juuriltaan muista eurooppalaisista populistipuolueista. Nämä ovat kuitenkin alkaneet muistuttaa toisiaan.

12.6.2017

Tutkija Niko Pyrhönen arvioi, mitä perussuomalaisille tapahtuu nyt, kun kovan linjan eurooppalainen populismi on puolueen uusi, kyseenalaistamaton linja?

8.6.2017

Vuosiin kukaan ruotsalainen poliitikko ei suostunut pitkällä tikullakaan koskemaan äärioikeistolaisiin ruotsidemokraatteihin. Silti suhde ruotsidemokraatteihin on noussut politiikan ytimeen.

28.1.2016

Ruotsidemokraattien nuorisojärjestön entinen puheenjohtaja Gustav Kasselstrand on muuttanut Suomeen opiskelemaan. Kasselstrand erotettiin ruotsidemokraateista äärijärjestökytkösten vuoksi. Sen jälkeen hän on lämmitellyt välejä perussuomalaisiin nuoriin.

11.12.2014

Ruotsissa sosialidemokraatit ja ympäristöpuolue aloittavat maaliskuun vaalien vaalikampanjan itsenäisinä puolueina, joilla on yhteinen budjettiehdotus. Ympäristöpuolueen puoluesihteerin Anders Wallnerin mukaan tavoitteena on saada tukevampi kannatus nykyiselle hallitukselle ja tehdä yhteistyötä useampien puolueiden kanssa.


Viite