Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

21.5.2018

”Ihmisen tulee olla koko ajan toimelias ja mieluiten näkyvillä julkisessa tilassa. Muuten häntä pidetään vähän epäilyttävänä.”

20.2.2018

Kuluttajan syyllistäminen ilmastonpäästöistä ei auta. Valtaosa ilmastopäästöistä syntyy valinnoista, joihin ihmisen on vaikea vaikuttaa, sanoo kulutustutkija.

16.2.2018

Entinen vasemmistolaisen ajatuspajan vetäjä syyttää vasemmistoa ripustautumisesta järjestelmään. ”Vasemmiston tila on varovainen ja pysähtynyt”, Ruurik Holm sanoo.

18.9.2017

Suomessa äänestetään laiskasti. Yksi syy on, että täällä valistunut äänestäminen vaatii paljon, sanovat professori Ilkka Ruostetsaari ja akatemiatutkija Hanna Wass.

14.9.2017

”Jotta ilmastonmuutos saadaan hillittyä, metsät pitää pitää mahdollisimman paljon metsinä ja mielummin lisätään niiden hiilinielua”, ympäristövaliokunnan puheenjohtaja Satu Hassi sanoo.

7.9.2017

Sakari Piipon näyttely tuo esiin politiikan arjen. Se on inhimillistä ja visuaalisesti vähäeleistä, jopa tylsää. Miksi Piipon poliitikkokuvat suututtivat valtioneuvoston kanslian viestintäjohtajan?

17.6.2017

Kansanedustaja Touko Aalto nousi puheenjohtajakisan kärkitaistoon viimeistään huhtikuun kuntavaalien ratkettua, kun vihreät nousi hän johdollaan Jyväskylän suurimmaksi puolueeksi.

9.6.2017

”On erityisen vaikea ennustaa, kun ei ylipäätään tiedetä, mikä on se joukko, joka äänestää”, arvioi tutkijatohtori Niko Pyrhönen.

30.3.2017

"Tässä pätee vanha toimittajan ohje: usein ne asiat, joita tarjoillaan itsestäänselvyyksinä, eivät ole sellaisia."

26.5.2016

Kukaan kokoomuksen kolmesta puheenjohtajaehdokkaasta ei vie puoluetta inhimillisempään suuntaan, sanoo vihreiden puoluesihteeri Lasse Miettinen.

Sivut

Vihreä Lanka 3/2019

Lue

Vihreä Lanka

3/19


Sisällysluettelo
Anna palautetta


Twitter

Graafisia maailmanselityksiä -teksti
Hiilen monta hintaa (Lasse Leipola / Iiro Törmä)

Kuva: Pekka Sauri