Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

9.3.2019

”Tuleekohan nyt sote-vaalit? kyselevät suurten mediatalojen politiikantoimittajat, aivan kun he itse eivät päättäisi, mistä vaaleissa puhutaan. ”

5.10.2018

”Jos toimittajat kokevat, että ilmastonmuutos on iso tulevaisuuden kysymys, sen pitää olla jatkuvasti esillä vaalitenteissä”, sanoo vihreiden varapuheenjohtaja Veli Liikanen.

7.5.2018

Uusi uutiskirje kokoaa viikon tärkeimmät päivitykset Vihreän Langan eri kanavista – verkkosivujen uutisista ja blogista, lehden artikkeleista sekä Puhekupla-podcastista.

7.12.2017

Saiko Ville Niinistö oikeasti Touko Aaltoa enemmän tilaa julkisuudesta? Vihreä Lanka vertasi Aallon ja Niinistön Helsingin Sanomissa saamaa tilaa.

7.9.2017

Vihreän Langan tilaajat ovat varsin tyytyväisiä lehteen, mutta tuntevat melko huonosti muut tavat seurata Lankaa – kuten verkkosivut ja podcastin. Jäsenet voivat myös muuttaa tilauksensa sähköiseksi.

23.2.2017

Yle sai Julkisen sanan neuvostolta vapauttavan päätöksen ja Suomen Kuvalehti langettavan. Suurin kysymys on vielä auki: antoiko Yle pääministeri Sipilän yhteydenottojen vaikuttaa journalistiseen päätöksentekoon?

7.1.2014

<p>Ilmastonmuutoksesta uutisoitiin viime vuonna kansainvälisissä medioissa huomattavasti vuotta 2012 enemmän, arvioidaan Daily Climate -sivuston selvityksessä.</p>

2.1.2014

Harrastajakalastajana ja kalojen puolestapuhujana profiloitunut näyttelijä Jasper Pääkkönen toi viime vuonna runsaasti kävijöitä Vihreän Langan nettisivuille.

8.11.2013

<p>"Hieman päälle vuorokaudessa Pohjola ja tämän asiantuntijaryhmä nousivat julkisuuspimennosta Talvivaara-uutisoinnin ilmaherruuteen."</p>

31.10.2013

<p>Toimittaja Sanna Ukkola vetää vihreiden puolueristeilyllä keskustelun siitä, miksi vihreät ovat niin omahyväisiä. Vihreä Lanka seuraa Vantaalla lauantaina järjestettävää puolueristeilyä Twitterissä.</p>

Sivut