Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

28.3.2019

Lihankulutuksen iso kuva on ennallaan: naudanlihaa kuluu jokseenkin entiseen malliin, sianlihan kulutuksen lasku jatkuu ja siipikarjan lihaa syödään enemmän kuin koskaan aiemmin.

6.11.2018

Pavut voivat kasvattaa pierujen määrän noin yli kaksinkertaiseksi, mutta voivatko ilmavaivat kiihdyttää ilmastonmuutosta?

19.9.2018

Millä poliittisella päätöksellä ei ole suurta vaikutusta, mutta siitä puhutaan paljon? Näin asiantuntijamme arvioivat.

13.9.2018

Maistelimme, millä lehmälähtöisen aamiasjogurtin voisi korvata. Soijavalmisteet maistuivat toimitukselle kaurasta tehtyjä paremmin.

20.4.2018

Vihreän Langan AD Iiro Törmä ryhtyi piirakkakauppiaaksi. Piirosen voi ostaa polkupyöräuunista Helsingistä. Tai tehdä itse tämän ohjeen mukaan.

15.2.2018

Maaseudun tulevaisuus ja Vihreä Lanka lähettivät vegaanin maitotilalle ja maitotilan isäntä söi vegeruokaa. Aiheesta tehty reportaasi on ehdolla Suuren journalistipalkinnon saajaksi.

22.12.2017

Maito on aitoa ja luonnonmukaista, väittävät lehmätalouteen kiintyneet ja muistuttavat kasvipohjaisten juomien pullistelevan epämääräisiä lisäaineita. Vihreä Lanka selvitti, mistä kasvimaidot on tehty.

27.10.2017

Lihattoman lokakuun alulle pannut Leo Stranius on tyytyväinen, että vegaanisia tuotteita on runsaasti saatavilla, mutta harmittelee sitä, että ne ovat vielä melko kalliita.

23.5.2017

Vegaanin mielestä eläintuotanto tuhlaa luonnonvaroja ja kohtelee eläimiä huonosti. Maidontuottaja kokee tuottavansa puhdasta ruokaa lähiraaka-aineista. Löytyykö mistään yhteistä näkemystä?

19.4.2017

Millainen ristiriita on suomalaisen eläintuotannon ja suosiotaan kasvattavan kasvisruokavalion välillä? Tämä selviää, kun vegaani vierailee maitotilalla.

Sivut

Vihreä Lanka 1/2019

Lue

Vihreä Lanka

1/19


Sisällysluettelo
Anna palautetta


Twitter

Graafisia maailmanselityksiä -teksti
Eurovaaliennuste (Lasse Leipola & Iiro Törmä)

Kuva: Pekka Sauri