Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Avoin lähdekoodi ekoteknologialle / Nuri Kino on piikki UFF:n lihassa

Uutiset
Bannerikuva
Kuvatiedosto: 
Suolasienipannukakku.
Vaihtoehtoinen teksti: 
Suolasienipannukakku.
Linkin osoite: 
http://www.vihrealanka.fi/teemat/suolasienipannukakku
Blogit
1. blogikirjoitus: 
2. blogikirjoitus: 
3. blogikirjoitus: 
Keskustelut
1. kommentin otsikko: 
Trendituote?
1. kommentin esittelyteksti: 

Ainakaan 80-luvulla kestovaippojen käyttäjä ei todellakaan ollut mitenkään trendikäs vaan köyhä eikä vauva voi mitenkään ideologisesti iloita siitä, että käyttää kestovaippoja. Toki vanhemmat voivat sitten taaperoikäistä jo valistaa, että meidän perhe on parempi, kun välitämme ympäristöstä enemmän kuin naapurin perhe.
–Nimetön

2. kommentin esittelyteksti: 

Piratismi on tällähetkellä jo maailman tapa... anteeksi tarkoitin vakiintunut käytäntö. Se ei siis voi olla enää demokraattisessa mielessä rikos. Lainsäädäntö ei saa olla ristiriidassa sosiaalisen muutoksen kanssa. Kaikki taitelijat, minä itse mukaanlukien, jatkavat taiteilua jokatapauksessa. Lainsäädännön ja järjestelmän täytyy tulla vastaan.
–Taiteilija

3. kommentin otsikko: 
Vasemmiston lehtirahat
3. kommentin esittelyteksti: 

Fiksu veto vasureilta. Siellä on tehty sama havainto kuin kokoomuksessa aikanaan, että kun oman politiikan sisältö ei nauti kovinkaan suurta kannatusta kansan keskuudessa, niin kannattaa pyrkiä panostamaan hienoon pakkaukseen. Aina löytyy suuri joukko äänestäjiä joihin naistenlehtien kansikuvat ja nasevat vaalilauseet tekevät niin suuren vaikutuksen, etteivät he edes halua tietää mitä asioita puolue oikeasti edustaa.
–Kalle

title_image: 

Viite