Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Hartwall

Lapin Kulta Tuisku.
Ekompi. Lapparikin on kohta luomu.Hartwall

Ekompi. Lapparikin on kohta luomu.

Hartwall nokittaa Nokian panimoa Luomu-Lapparilla

16.11.2010 12.53

Lasse Leipola

Kotimaiset luomuoluet rynnivät vauhdilla kauppoihin. Eilen julkistettiin Nokian panimon luomuolut ja nyt oman luomuoluensa lanseeraa Hartwall, jonka Lapin Kulta -brändin alla julkaistaan 85 000 pullon erikoiserä Tuisku-luomuolutta.

”Suomalaiset ovat innokkaita kokeilemaan uusia erityyppisiä oluita tuttujen oluiden rinnalla, ja aitous ja luonnonmukaisuus kiinnostavat juuri nyt. Lapin Kulta -perheeseen luomuolut sopii luontevasti. Lapin Kulta on laadukas kotimainen premium-olut, jonka historia ja juuret ovat puhtaassa suomalaisessa luonnossa”, sanoo markkinointi ja viestintäjohtaja Tuomas Kahri sanoo yhtiön tiedotteessa.

Luomuohran ja -maltaan lisäksi oluessa on käytetty siankärsämöä.

”Rehevää humalointia tukee suomalainen luomuyrtti siankärsämö, jota on käytetty Suomessa jo ennen humalan yleistymistä oluen mausteena. Sen yhteensopivuus humalan kanssa on mainio", panimomestari Mika Mäkelä sanoo.

Lapin Kulta Tuisku tulee Alkoihin joulukuussa ja ruokakauppoihin sekä ravintoloihin tammikuussa. Tuote on kehitetty yhteistyössä Teerenpeli-panimon kanssa.

Hartwallin ja Nokian lisäksi kotimaisia luomuoluita ovat aiemmin tuoneet markkinoille Teerenpeli, Huvila ja Vakka-Suomen panimo.

luomu  olut 




Viite