Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Lisää aikaa. Kokoomuksen Pekka Ravi toivoo Tarastin ryhmälle lisäaikaa.

Lisää aikaa. Kokoomuksen Pekka Ravi toivoo Tarastin ryhmälle lisäaikaa.

Kokoomuksen Pekka Ravi toivoo vaalirahatyöryhmälle lisäaikaa

6.10.2009 15.22

Jukka Vahti

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi toivoo puoluerahoituslain uudistusta valmistelevalle Lauri Tarastin työryhmälle lisäaikaa.

Ravi perustelee näkemystään sillä, että puolueiden olisi helpompi päästä yksimielisyyteen lakiuudistuksen sisällöstä Tarastin työryhmässä kuin eduskunnassa.

Hänen mukaansa puoluerahoituksen suurista linjoista on puolueiden kesken päästy yhteisymmärrykseen, mutta uudistuksen yksityiskohdissa on vielä paljon pohdittavaa.

"Vetoaisin tässä asiassa voimakkaasti ministeri Tuija Braxiin että hän vielä tarkastelisi, etteikö tälle työryhmälle annettaisi hieman lisäaikaa, koska selvittämättömiä asioita on vielä paljon", Ravi sanoo.

Tarastin työryhmän on tarkoitus saada työnsä valmiiksi lokakuun puoleen väliin mennessä. Työryhmä pyysi syyskuun lopussa työlleen kuukauden lisäaikaa, mutta oikeusministeri Brax ei halunnut sitä myöntää.

"Väittäisin, että ajanmukainen vaalirahalainsäädäntö saadaan nopeammin voimaan, jos työryhmävalmisteluun käytetään hieman enemmän aikaa kuin että se tuodaan vähän raakileena eduskuntaan", Ravi toteaa.

 

 




Viite