Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

”Olin kännissä, enkä yhtään tiennyt mitä tein.”

Iiro Törmä

Kuvituskuva
Iiro Törmä

24.2.2017 13.54

Riikka Suominen

Villen eka kerta oli nolo. Hän ajatteli, että seksiä liioitellaan.

”Reilu vuosi sitten sain kotibileiden pullonpyörityksessä tehtäväksi pussata yhtä tyttöä. Asiat eskaloituivat ja pelimme loppui, kun tämä nainen, jota en ennestään tuntenut, vei minut yläkerran vierashuoneeseen. Siellä harrastin ekaa kertaa seksiä.

Olin aiemmin vain pussaillut muutamien tyttöjen kanssa, ja nähnyt paljaat rinnat. Halusin kyllä harrastaa seksiä. Ei niin väliä kenen kanssa. Jos joku muija olisi ehdottanut, että mennään harrastaan seksiä, niin olisin varmaan selvin päinkin mennyt.

Kaveripiiristä tuli paineita. Siellä kaikki olivat pano-
miehiä, joka kuukausi eri muijan kanssa. Olin kateellinen. En usko, että he liioittelivat naisten määrän suhteen. Ehkä sen suhteen kyllä, että joka kerta olisi ollut hyvä.

Eka kerta ei ollut positiivinen kokemus. Olin kännissä, enkä yhtään tiennyt mitä tein. Nainen otti kaikki vaatteensa pois, mutta minä en ehtinyt ottaa omiani. Huoneessa oli pimeää. Alkuleikit jäivät taka-alalle. Kun nainen ei ollut märkänä, seksi sattui.

Bileissä oli paljon ihmisiä, ja kaikki tiesivät, mitä me tehtiin. Viidentoista minuutin välein joku avasi oven. Jossain välissä sisään heitettiin kondomi. Emme käyttäneet sitä, koska nainen sanoi syövänsä pillereitä.

Kuulin myöhemmin, että olin ollut huoneessa puolitoista tuntia. Omassa päässä aika tuntui puolelta tunnilta.
Kerroin kavereille tapahtuneesta jo tuntia myöhemmin. Olin surullinen. En ollut saanut orgasmia, eikä seksi tuntunut hyvältä. Kaverit nauroivat. Minua nolotti.

Olemme nykyään naisen kanssa kavereita. Emme ole puhuneet kerrasta, koska nainen seurustelee nyt kaverini kanssa. Tuntuisi oudolta puhua kaverin tyttöystävän kanssa siitä, kun olimme sängyssä.

Viidentoista minuutin välein joku avasi oven. Jossain välissä sisään heitettiin kondomi.


Ekan kerran jälkeen kadutti. Ajattelin, että seksiä liioitellaan. Jos se on tällaista, niin olen mieluummin kotona oman käden kanssa. Nyt tajuan, että se johtui kokemattomuudestani.

Vaikka eka kerta oli nolo, niin minusta tuli sen jälkeen itsevarmempi ja rohkeampi naisten kanssa. Saavutin sentään jotain. Toka kertani oli parisuhteessa, kun olimme seurustelleet viikon. Naisella oli enemmän kokemusta. Etenimme varovaisemmin, en ollut kännissä ja alkuleikit olivat hyviä. Seksi hänen kanssaan oli todella hyvää.

Jos antaisin itselleni nyt jonkun neuvon ekaa kertaa varten, niin sanoisin että rauhassa vaan Ville. Pidä huolta, että molemmilla hyvä olla, äläkä tee mitään mikä tuntuu oudolta. Ei tarvitse hätäillä. On ok, että on neitsyt 18-vuotiaana.

Ei kannata olla kännissä, mutta voi olla arka paikka olla kokematon. Silloin yhdellä oluella saa vähän rohkaisua. Seksin pitää olla hauskaa ja molempien kuuluu nauttia. Ei sellaista, joka tähtää vain orgasmiin.

Ekalla kerralla olin ihan hiljaa. Jos nyt tapahtuu jotain noloa, pystyn nauramaan.

En harrasta tällä hetkellä niin paljon seksiä, kuin haluaisin. En seurustele, enkä usko yhden illan juttuihin.

Välitän oikeasti naisten tunteista, enkä ole panomies. Ihmisten on helppo vuodattaa mulle sydänsurujaan, koska pystyn avautumaan itsekin. Sitä naiset on kehunut, mutta mua voidaan pitää velihahmona. Silloin seurustelu ei onnistu.

Seksissä parasta on mielihyvä ja se, että saa olla sen kanssa, josta tykkää todella paljon.”

Meidän pitäisi puhua enemmän seksistä. Siksi Vihreä Lanka kertoo, mitä ihmiset ovat oppineet seksistä. Haluatko haastateltavaksi? Kirjoita osoitteeseen riikka.suominen@vihrealanka.fi. Voit esiintyä haastattelussa nimettömänä.

seksi 
Viite