Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


1.11.2019

Tänään perjantaina tutkija Kaisa Raatikainen julkaisi blogissaan suuntaa-antavan laskelman, jonka perusteella murto-osa nykyisestä nautamäärästä riittäisi pitämään perinnebiotoopit laidunnettuna.

28.3.2019

Lihankulutuksen iso kuva on ennallaan: naudanlihaa kuluu jokseenkin entiseen malliin, sianlihan kulutuksen lasku jatkuu ja siipikarjan lihaa syödään enemmän kuin koskaan aiemmin.

14.2.2011

<p>Eläinten tehotuotannon yleistyminen kehitysmaissa nostaa vaarallisten tautiepidemioiden uhkaa, arvioi tuore raportti, jossa muistutetaan muun muassa Sars-epidemian ja H5N1-lintuinfluenssan siirtyneen ihmisiin eläimistä.</p>


Viite