Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019


14.6.2019

Vihreiden johtotehtäviin hakevat pitävät vihreiden profiilia kaupunkipuolueena tärkeänä. Haja-asutusalueille pitää kuitenkin taata riittävät peruspalvelut.

11.6.2019

Vihreiden puheenjohtaja on tulevat vuodet myös ministeri, joten varapuheenjohtajien on kierrettävä aiempaa enemmän maakunnissa, oltava läsnä kentän arjessa ja oltava valmiita reagoimaan nopeasti.

7.6.2019

Vihreiden johtotehtäviin pyrkivistä puolet suhtautuu varovaisen myötämielisesti siihen, että puhtaamman liikenteen saavuttamiseksi tarvitaan lisää kaivoksia.

7.6.2019

”Jotta seuraavatkin vaalit voitetaan, vihreiden toimijoiden ja luottamushenkilöiden asemaa pitää vahvistaa”, sanoo vihreiden varapuheenjohtajan paikalta puoluesihteeriksi pyrkivä Veli Liikanen.

7.6.2019

”Minulla on työn aloittamiseen parhaat edellytykset, koska tunnen puolueorganisaation, sen toimijat ja historian. Tulevalla puoluesihteerillä on mahdollisuus kehittää toimintaa isosti”, puolueen nykyinen kampanjapäällikkö Kirsi Syväri sanoo.

7.6.2019

Vihreiden työntekijät saisivat käyttää tunnin tai kaksi työaikaa liikuntaan viikossa, jos Joonas Niemestä tulisi puoluesihteeri.

6.6.2019

”Arvostan jaettua johtajuutta, jossa ihmiset uskaltavat liikkua myös mukavuusalueensa ulkopuolelle", sanoo puoluesihteeriksi hakeva Marjo Tapaninen.

4.6.2019

Vihreiden johtotehtäviin pyrkivistä suurin osa hyväksyy geenimuuntelun, jos sillä voidaan torjua nälänhätää ja ilmastonmuutosta.

31.5.2019

Vastaajista monet tyytyvät toteamaan, ettei jäsenyys ole ajankohtainen. Lisäksi EU:n puolustuksen kehittäminen tai puolustusyhteistyö Ruotsin kanssa nähdään vahvana vaihtoehtona.

31.5.2019

Nykyisten voimaloiden käyttö hyväksytään, uusien rakentaminen ei saa kannatusta. Perusteluna mainitaan usein nyt vireillä olevien hankkeiden tahmea eteneminen.

28.5.2019

Luoko puoluesihteeri poliittista linjaa vai johtaako hän organisaatiota? Vihreiden puoluesihteeriehdokkaat väittelivät aiheesta ehdokaspaneelissa.


Viite