Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Gmo-ihmisille porttikielto EU:hun

15.5.2015

Vesa Sisättö

Käyttäjän Vesa Sisättö kuva

Huomioliivi suojelee maatiaisihmisiä tartunnoilta.

Geenimuunnellut ihmiset pidetään uusienkin tullimääräyksien mukaan Euroopan unionin rajojen ulkopuolella. Vastedes EU:n rajoilla voidaan vaatia epäilyttäviltä ihmisiltä todistusta geneettisestä alkuperäisyydestä.

”Kova pelkohan tässä on siitä, että gmo-ihmiset karkaavat luontoon ja alkavat lisääntyä siellä tavallisten ihmisten kanssa. Uusihmisethän ovat paljon viehättävämpiä ja fiksumpia kuin perinteiset maatiaistyypit, joita kaupungit ja taajamat ovat väärällään”, kuvailee Eskohumberto d’Itikkala EU:n rajavalvontavirastosta.

Gmo-ihmisten on jatkossakin mahdollista vierailla Euroopan unionin alueella erityisen lupamenettelyn läpikäytyään. Monet uusihmisturistit ovat kuitenkin jättäneet lopulta matkan väliin, sillä luvallinen gmo-matkailija joutuu käyttämään koko matkan ajan huomioliiviä, jolla varoitetaan että kyseessä on geenimuunneltu ihminen.

Geenimuunneltujen ihmisten vastustajat ovat pyrkineet boikotoimaan elokuvia, nettisarjoja ja taidetta, joita uusihmiset ovat olleet tekemässä.

”Kun ihmiset näkevät kuinka upeita uusihmiset ovat, hekin haluavat tehdä lapsistaan geenimuunneltuja. Tai hyvänen aika lisääntyä itse uusihmisen kanssa. Niin se leviää. Pian on koko unioni saastunut”, povailee Rauno Pähkinä Geenivapaa Maailma -yhdistyksestä.

Viite