Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Olut ja makkara ovat superfoodeja!

19.6.2015

Vesa Sisättö

Käyttäjän Vesa Sisättö kuva

Vihannesmafia hätää kärsimässä.

Tänä juhannuksena saa Suomen juhlakansa nauttia olutta ja nuotiolla kärvennettyä lerssiä ensimmäistä kertaa hyvällä omallatunnolla. Juuri hyväksytty käsitys osoittaa, että olut ja makkara ovat parhaan A-luokan superruokaa.

”Ravitsemustieteen valtavirta ei ole tajunnut, että suuntaus on pitkään vienyt tätä tosiseikkaa kohti. Karppaaminen nosti jo vuosikymmeniä sitten voin, pekonin ja kerman jokaisen terveydestään huolehtivan lautaselle”, kertoo Mörköjuhani Armonburger Suomen Oikeinsyöjien liitosta.

”Oluen – mieluiten isoina annoksina – ja makkaran – vähintään kolme kerralla – vapauttaminen epäoikeudenmukaisesta syrjinnästä on suuri voitto koko oikeinsyömisen liikkeelle.”

Itu- ja salaattiteollisuuden harjoittama terveyssumutus on saatu käytännössä loppumaan koko Euroopan yhteisön alueella.

”Kaikkihan sen tiesivät, että niin sanottu tieto punaisen lihan, rasvan, alkoholin ja tupakan epäterveellisyydestä oli tulosta kansainvälisen vihannesteollisuuden maksamista tutkimuksista. Sitä ei tarvinnut selvittää mitenkään, koska kaikki tunsivat, että se oli näin”, Armonburger muistuttaa.

Sipsit, ranskanperunat ja uppopaistetut hampurilaiset ovat tulossa kouluihin ja työpaikkaruokaloihin heti kun vihannesmafian aivopesemä henkilökunta saadaan uudelleenkoulutettua.

”Olut ja makkara ovat superfoodeja! Kun olet nauttinut niitä tarpeeksi, tunnet että olet oikeassa. Voit vaikka nousta juhannusyönä veneessä seisomaan ja karjua muulle maailmalle mielipiteesi siitä!” Armonburger riemuitsee.

”Raasteiden nakertelija ei siihen kykene!”

Viite