Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Dead ’n’ Rolling Karl Marx!

Vihreä Lanka 20 vuoden päästä -sarjassa visioidaan tulevaa.

Vihreä Lanka 20 vuoden päästä -sarjassa visioidaan tulevaa.

11.11.2013

Vesa Sisättö

Virtaa haudassaan pyörivistä vainajista.

Vainajia on yleisesti pidetty tuottamattomana kansanosana. Tilanteeseen on tulossa muutos, kun ensimmäiset Dead’n’Roll-voimalat saadaan käyttöön.

”Dead ’n’ Roll-voimaloiden periaate on hyvin yksinkertainen. Tunnettu vainaja kiinnitetään sähkömagneettiin.  Jälkipolvien loukkaavat teot ja sanat saavat vainajan pyörimään ja tuottamaan sähköä valtakunnanverkkoon”, kuvailee diplomi-insinööri Oxidental Nibble et Reury.

Vainajavoimaa saadaan sitä enemmän, mitä merkittävämpi vainaja on kyseessä. Lontoon Highgaten hautausmaalla tutkijat kytkivät Karl Marxin ruumiin sähkömagneetteihin juuri kun Britannian Uustrotskilainen Kommunistinen Kansantyöväenpuolue hajosi neljään kiistelevään fraktioon kysymyksestä, pitäisikö Vallankumousrahaston varat sijoittaa Coca Colan vai Disneyn osakkeisiin. Pyörimisen tuottamalla energialla olisi voinut valaista koko Iso-Britannian 3,5 vuoden ajaksi.

”Dead ’n’ Roll-voimaloista voidaan valmistaa myös omakotitalokäyttöön sopivia versioita. Puutarhan nurkkaan haudattu ukki voi tuottaa sähkön ja lämmön 150 neliön taloon, kunhan perintö jaetaan vainajan tahdon vastaisesti ja seuraava polvi rakastuu kestämättömiin renttuihin”, kehuu DI Nibble et Reury.

Uskonnolliset tahot vastustivat aluksi Dead ’n’ Roll-voimaloiden kehittämistä, mutta tulivat sitten toisiin ajatuksiin.

”Helvetti, kirkon maille haudatuissa edesmenneissä piilee sellainen määrä potentiaalista käteistä, että mitä tässä niuhottamaan”, Suomen rev.lut. arkipiipake Hypocritia Saint Perkele uhoaa.

Ulkoilmaongelmat piinaavat Suomea

Suomen historia sai ikävän käänteen, kun Olemisen ja terveyden laitos Otl julisti maamme ulkoilman kelvottomaksi. Jopa 90 prosenttia kansalaisista on saanut oireita huonosta ulkoilmasta.

Oireisiin kuuluu yleistä limaisuutta, köhinää, väsymystä ja mielialan menetystä.  Huonon ulkoilman vuoksi arvellaan menetettävän jopa 100 miljoonaa tai ainakin monta työpäivää vuodessa. Pahasti ulkoilmalla altistuneet eivät voi enää lainkaan oleskella taivasalla, vaan heidän täytyy lymytä konttoreiden hämärässä tai kotisohvalla.

Opposition edustaja Joosa Pumperi-Nöyhtä vaati torstaina hallitusta ryhtymään toimiin.

”Mitä istuva hallitus aikoo tehdä Suomen ulkoilmaongelmalle? Pakotammeko kansalaiset pikkulapsia myöten kärsimään ikävistä terveysoireista”, Pumperi-Nöyhtä messusi.

Pääministeri Elli Wattavak-Carouseldrunky vastasi, että hallitus on jo tehnyt pitkälle menevät suunnitelmat Suomen muuttamisesta etelän maaksi.

Viite