Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Nuoret kokoomusvaltiaat häikäisivät

Vihreä Lanka 20 vuoden päästä -sarjassa visioidaan tulevaa.

Vihreä Lanka 20 vuoden päästä -sarjassa visioidaan tulevaa.

14.11.2012

Vesa Sisättö

Kokoomusnuoret juhlivat tänään valtaannousunsa 10-vuotispäivää ajamalla kultaisilla vaunuilla halki kaupungin. Samalla he esittelivät nuoria ja virheettömiä kehojaan heikoimmalle ainekselle, joka täytti katuojat reitin varrella.

”Yhteiskunnalla ei ole varaa elättää heikompaa ainesta. On parempi keskittyä virheettömiin valioyksilöihin” Nuorkokoomuslaisten johtaja Calle-Glitter Bakryyd julisti juhlapuheessaan. ”Olemme voineet poistaa lapsilisät, terveydenhoidon sekä vanhuuseläkkeet, sillä pysymme ikuisesti nuorina! Ihailkaa meitä!” Bakryyd huipenteli.

Puheen arvokkuutta madalsi hiukan se, että Bakryydin oikea käsi irtosi kesken retorisen viittauksen ja osui vieressä vuoroaan odotelleen sinfoniaorkesterin patarumpuun. Lyhyessä tiedotteessa viitattiin sabotaasin mahdollisuuteen.

Tapaus lisäsi vettä ulkomaisen median myllyyn, jossa on paheksuttu nuorkokoomuslaisten tapaa jatkaa nuoruuttaan pakko-ottamalla ruumiinosia ”heikommalta ainekselta”. BBC:n haastattelussa Bakryyd vastasi syytöksiin seuraavasti.

”Oikea jalkani on peräisin kauhavalaiselta pitkäaikaistyöttömältä, ja voin vakuuttaa, että se oli hänen kroppansa paras osa. Olen varma, että luovuttajakin on tyytyväinen ratkaisuun: hänen jalkansa pääsi kannattelemaan ihanaa ihmistä – eikä miehen itsensä tarvitse enää nousta sohvalta edes, kun vaimo komentaa. Kun ei voi!”

Toivuttuaan parin minuutin naurukohtauksestaan Bakryyd suostui vielä kommentoimaan heikomman aineksen parhaimmista paloista koottua huippukehoaan:

”Olemme palauttaneet kokoomuksen juurilleen. Me olemme kokoomuksia!”

Ensimmäinen viesti ulkoavaruudesta hämmentää

Tutkijat kautta maailman hämmästelevät yhä viime kuussa Betelgeuzen suunnasta vastaanotettua viestiä, joka kuuluu kokonaisuudessaan näin:

KARE oikeudenmukainen, Ar suhde Extreme Luottamuksellisuus. Betelgeuzen kapellimestari, useimmat hänen seuraajansa, ja AbBakrnis-Jabr, entinen Betelgeuze puolustusministeri ja nykyinen kapellimestari kaatui diktaattorin Qattaphin asevoimia, on Mukaan tehtävä tappanut sotilaita Alle yksi raskas tulitaistelussa Siriuksessa.

AbBakrnis-Jab oli vahvasti mukana Betelgeuzen kapellimestari alle 42 vuotta Qattaphin hallinnon, hän teki valtavan.

AbBakrnis-Jabr valmistettu Olen nopea talletus $ 25,500,000.00 miljoona Betelgeuze dollari minun pankkikonttoria ja hän koira bush synti Perhe alle raskaan tulitaistelun lähtee Behind ylideeni millimetrin suhteellinen, olen Ar valmis Share, 50/50, jos haluat STAA minun kuolleen asiakas sukulaiset. Ole hyvä, jos olet kiinnostunut ja haluaisit taas toimimaan minun Kumppani liiketoimi ONEN minä neuvoa sinua vihansa nopeus jälkeen esitetään oman etuja.

Ufotutkija Jussilena Luukkildinen-Alph-Krannin mukaan viestin sisältö on päivänselvä: ”Muukalaiset kehottavat meitä elämään rauhassa, jotta voisivat jakaa vuosimiljoonien aikana kertyneen viisautensa kanssamme.”





Viite