Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Salaliittojen yhtenäisteoria häämöttää

28.2.2013

Vesa Sisättö

Salaliittojen kiehtova maailma on avautumassa alan teoreetikoille uudella tavalla. Huippusalaliittoteoreetikot ovat pureutuneet komplottien ja false flagien kätkettyyn maailmaan. He ovat paljastamaisillaan totuuden – vai ovatko?

”Salaliittojen maailmaa on vaikea käsittää arkijärjellä. Se ei noudata lainalaisuuksia, jotka hallitsevat jokapäivästä todellisuuttamme. Arkemme peittää sen alla väijyvät salaliitot”, kuvailee ylihörhö Reüben-Gustava dem Proactiva-Terschaballs Loimaalla sijaitsevasta salatietokeskus CHERistä.

Salaliittoteorian tutkijoiden tavoite on niin sanottu salaliittojen yhtenäisteoria, joka yhdistäisi säikeillä jokaisen tunnetun salaliiton kaikkiin muihin tunnettuihin salaliittoihin. Salaliittoteorioiden maailman erikoisia lainalaisuuksia kuvastaa se, että mitä kaukaa haetumpia salaliitot ovat, sitä tiukemmin ne vetävät toisiaan puoleensa.

”Kaikkihan jo tietävät, että illuminaatit räjäyttivät WTC-tornit, jotta reptiliaanien paljastunut osuus JFK:n ampumisessa ei avaisi tutkintaväylää, joka yhdistää vapaamuurarit tähän niin sanottuun kuussa käyntiin vuonna 1969. Tai sitten koko räjäytys oli false flag -operaatio hieman Operaatio Barbarossan tapaan”, tuhahtaa dem Proactiva Terschballs.

Ongelmana ovat niin sanotut pimeät salaliitot, joiden vaikutusta ”näkyvien” eli tunnettujen salaliittojen maailmaan ei tiedetä. Lisäksi nykyisen käsityksen mukaan salaliittoteorioiden maailma on rakennettu siten, että kun jokin salaliittojen salaliitto paljastuu, se korvautuu välittömästi uudella, vieläkin salaisemmalla salaliitolla.

”Salaliittojen yhtenäisteoria on yhtä arvoituksellista kuin nimikirjaimillani varustamani ruoan katoaminen CHERin jääkaapista”, valittaa instituutissa syväkurkkuna työskentelevä Severi Yrjänä Öykämö.

Keskustakirjasto avataan Kiasman edessä

Vuosikymmeniä ihmisten toiveiden ja intohimojen kohteena ollut Helsingin keskustakirjasto avataan vihdoin. Arkkitehti Runtsa Kerpiän suunnitteleman kirjaston lattiapinta-ala on melko tarkkaan 0,5 neliömetriä, ja se on louhittu Mannerheimin patsaan jalustaan.

Kirjaston tilan vie miltei kokonaan serveri, johon on tallennettu kirjaston kokoelmat.

”Keskustakirjaston kokoelmiin kuuluu yli 3,9 miljoonaa kissavideota. En tiedä, olisiko siellä myös jotain muuta”, pohdiskelee Helsingin välikaupunginjohtaja Merja ”Raato” Tsörkka.

”Oli hyvä, että keskustakirjaston rakentaminen viivästyi niin pitkään. Olisi ollut kamalan paha asia, jos tyhjiä seiniä olisi rakennettu verovaroilla paikoille, jotka on nyt saatu luovutettua liike-elämän käyttöön”, puhahtelee ”Raato” Tsörkka.

Viite