Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Blogi

Puolueen parhaat

3.11.2009

Rosa Meriläinen

Käyttäjän Rosa Meriläinen kuva

Kirjoittaja on entinen vihreä kansanedustaja, joka puraisee blogissaan päivänpolitiikkaa kerran viikossa. Lisää Meriläisen blogikirjoituksia löydät täältä.

Viikonloppuna järjestettiin vihreiden ensimmäinen puolueristeily Vantaalla. Facebook-tilapäivityksien perusteella Sokos Hotel Vantaa oli monille vihreille naisille häkellyttävä kosketus kansan suorasukaisiin soidinmenoihin.

Olen todella pettynyt siitä, että kukaan ei yrittänyt iskeä minua. Kukaan ei edes kähminyt, ellei Kyösti Hagertia lasketa.

Miespuolisista vihreistä ainakin yksi raportoi myös miesten tyypillisesti kohtaamasta seksuaalisesta häirinnästä: prostituoidut tarjosivat palveluitaan.

Se on monien mielestä kiusallista ja noloa: näytänkö todella siltä, ettei ilmaiseksi lohkea. Monet miehet myös suhtautuvat prostituution moralistisen torjuvasti, joten silloin potentiaaliseksi asiakkaaksi luuleminen loukkaa.

Joka tapauksessa vihreät osoittivat, että meillä on parhaat bileet. Miss Divet nautti selvästi innokkaasta vihreästä yleisöstä ja pari kansanedustajaa kunnostautui Tulisuudelmassa pikkutunneille asti. Heille kunniamaininta. Itse jaksoin juhlia jatkoilla aamuun asti.

On myös sanottava vihreän väen kunniaksi, että päivän asiaohjelmaan osallistui suurin osa risteilyvieraista, vaikka samanaikaisten seminaarien ansiosta kukaan ei voi varmasti tietää jos joku lintsaa.

Puolueristeilyllä otetaan väestä mittaa bilekunnon osalta, mutta kuntomittareita on toki muitakin. Olenkin tänään jättänyt Helsingin kaupungin liikuntavirastolle varauspyynnön Eläintarhan kentästä ensi kesälle.

Seuraavaksi haluan nimittäin järjestää vihreiden olympialaiset. Anni Sinnemäki on jo luvannut juosta 800 metriä, Tuomas ”Zorro” Sorto on luvannut aitoa ja Panu Laturi on luvannut hypätä seivästä.

Viite