Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Mikael Ahlfors

Eduskunta.
stop skandaaleille. Eduskunnan uskottavuus on ollut tänä keväänä koetuksella. Mikael Ahlfors

stop skandaaleille. Eduskunnan uskottavuus on ollut tänä keväänä koetuksella.

Eduskunta on hajotettava!

22.5.2008 15.38

Vihreä Lanka

Koko hallitus ja eduskunta ovat korruption syövyttämiä, miettii kansalainen seuratessaan vaalirahoitusjupakkaa. Vihreän Langan toimituksen mitta tuli täyteen. Mistä löytyisi se Kekkonen, joka määräisi uudet vaalit? Vai määrääkö Kakkonen siitäkin?

Eduskunnan uskottavuus on kokenut liian pahoja kolhuja: seksuaalinen häirintä, ex-ulkoministerin sikailu, yritysten sanelema hallitusohjelma ja nyt vaalirahoituksen salailu.

Huomenna ilmestyvä Vihreä Lanka listaa viisi esimerkkiä politiikan rappiosta. Pääministeri esimerkiksi vaikuttaa olevan eri mieltä hallitusohjelmansa kanssa.

Hallitusohjelman mukaan liikenteen ympäristövaikutuksia vähennetään yksityisautoilun hiilidioksidipäästöjä vähentämällä, mutta pääministeri on esittänyt tukensa Vihdin Ideaparkille.

Ideaparkin arvioidun asiakasmäärän ajomatkat tuottaisivat vuosittain noin 60 000 tonnin hiilidioksidipäästöt. Esimerkiksi Keskon koko jakeluliikenne aiheuttaa vuodessa 40 000 tonnia hiilidioksidipäästöjä.

Pitäisikö vaihtaa hallitusohjelmaa vai pääministeriä, joka ei ole linjassa hallitusohjelman kanssa?

Lue perjantain Vihreästä Langasta myös reggae-veteraani Pekka Vuorisesta ja katso, miltä stailattu kansanedustaja Erkki Pulliainen näyttää uudessa ekotyylissään.

hallitusohjelma 
Viite