Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Nipputilaukset järjestöjen tarpeisiin

Vihreä Lanka -lehti ilmestyy kesä- ja joulutaukoa lukuun ottamatta joka toinen perjantai. Yleensä lehteä tulee Helsingin toimistolle torstai-iltapäivisin muutama nippu, joissa on pari-€“kolmesataa lehteä. Näitä tarvitaan ensi sijaissa toimiston vieraille, lehden markkinointiin ja lehden arkistoon. Näistä normaalisti toimistolle tilattavista lehdistä voi ottaa omaan käyttöön vain pieniä määriä, jotta niitä riittää kaikille.

Jos tarvitset isompia määriä Vihreää Lankaa esimerkiksi jonkin tapahtuman yhteydessä jaettaviksi, tarjoamme niitä käyttöösi omakustannehintaan. Tällöin tilaukset on tehtävä etukäteen, jotta painosta voidaan tilata normaalia tarvetta suurempi määrä. Nippuja voi tilata Helsingin toimiston lisäksi muillekin paikkakunnille. Nämä niput lähetetään suoraan tilaajalle, jottei lähettämisestä tule tuplatyötä ja tuplakustannuksia. Helsinkiin tulevat niput voi tilata samalla kuljetuksella kuin normaalisti toimistolle tulevat niput.

Kaikki Vihreän Langan nipputilaukset tehdään etukäteen – toimistopäällikkö ei lähetä lehtiä pyynnöstä postitse. Nipputilaukset tehdään sähköisellä lomakkeella. Tuolta löytyvät myös ilmestymispäivät, ajankohtaiset nipputilaushinnat ja tarkemmat ohjeet. Tilaus tehdään lehden ilmestymisviikon maanantaihin puoleen päivään mennessä.

Sivut: 

Viite