Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Pinaattipesto pastalle

1.4.2008 15.16

Saara Törmä

Pinaattipeston valmistaminen on suositeltavaa silloin, kun laiskottaa. Tahna sopii myös pizzapohjalle tomaattikastikkeen sijasta.

Neljälle

  • 1 1/2 rkl kuivattua basilikaa
  • 2 rkl kiehuvaa vettä
  • 1–2 valkosipulinkynttä
  • 1 paketti, 150 g pakastepinaattia
  • 2 dl manteleita
  • 1/2 dl öljyä
  • 2 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  1. Sekoita kuivattu basilika kiehuvaan veteen. Kuori valkosipuli.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa tasaiseksi tahnaksi. Pastan kanssa pinaattipesto on omiaan. Pestoa ei tarvitse sen kummemmin lämmittää, kunhan pasta on kuumaa.




Viite