Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Isot ranskalaiset

2.4.2008 17.02

Saara Törmä

Isojen ranskalaisten seurana maistuu supersize-koivunlehtijuoma.

Kahdelle

  • 7 perunaa
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/4 tl chiliä
  • 1/2 dl öljyä
  1. Pese perunat huolellisesti, mutta älä kuori niitä.
  2. Kuumenna vettä keskikokoisessa kattilassa.
  3. Leikkaa perunat pitkittäin lohkoiksi. Keitä perunalohkoja vedessä noin 3 minuuttia. Kaada vesi pois.
  4. Sekoita kulhossa perunalohkot, mausteet ja öljy. Kumoa perunat uunipellille leivinpaperin päälle.
  5. Paista perunoita 250 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja saaneet väriä.
  6. Ripottele perunoille suolaa maun mukaan. Tarjoa ketsupin ja muiden kastikkeiden kanssa heti.


Lisää aiheesta:



Viite