Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Pidetään reilusti kimppakivaa

24.11.2006 5.50

Marko Björs

Kimmo Juntunen kirjoitti mielipidekirjoituksen 10.11. ilmestyneeseen Vihreään Lankaan vedoten Uudenmaan vaalipiirin äänestäjiin. Hänen mielestään Helsingissä kirjoilla olevat ehdokkaat asettavat Uudellamaalla asuvat ehdokkaat eriarvoiseen asemaan.

Ensiksi kiitos Kimmolle arvostuksen osoituksesta. On hienoa, että hän pitää meitä neljää Helsingissä kirjoilla olevaa Uudenmaan listoilta eduskuntaan pyrkiviä ansioituneina henkilöinä, joiden pääsy kansanedustajiksi ei olisi suuri yllätys. Tärkeintä vihreiden kannalta on mielestäni se, että Uudenmaan listalle on valittu ne ehdokkaat, jotka ovat parhaita mahdollisia yhteisen tuloksen kannalta. Listalta löytyy helsinkiläisehdokkaiden lisäksi useita muitakin, joilla on kaikki mahdollisuudet, kunhan teemme yhdessä kunnon vaalityön kannustaen toisiamme.

Äänestäjät ovat niin viisaita, että he osaavat itse valita tästä joukosta ne henkilöt, joiden katsovat ajavan juuri heitä koskettavia asioita. Olen saanut kiitosta siitä, että vihreät pystyvät kimppakampanjaan. Sinikka Ala-Paavolan kanssa saimme Hyvinkään torilla varhemmin syksyllä monelta plussapisteitä siitä, että olimme yhdessä aloittamassa reilua ja tasa-arvoista kampanjaa.

Mitä omaan ehdokaspiiriini tulee, on Uusimaa minulle tutuin. Vaikka satun asumaan tällä hetkellä Helsingissä, niin tunnen hyvin Uudenmaan asiat.

Olen asunut, kasvanut ja käynyt kouluni Espoossa. Aikuisena olen asunut myös Hyvinkäällä, Pornaisissa ja Tuusulassa,  missä olen toiminut työllistävänä yrittäjänä. Olen siis elänyt suurimman osan elämästäni vaalipiirissäni. Tälläkin hetkellä lähes kaikki työni ja valmennusoppilaani ovat Uudellamaalla. Tiedän jopa teiden kunnon!

Tehdään siis reilusti kimppakampanjaa, nostetaan tavoitetta mieluummin kuin murehditaan, kuka asuu missäkin! Ehdokaslista on loistava, onneksi kaikille meille! Tehdään hyvää yhdessä.
Viite