Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Mikä olisi paras aineeton joululahjasi?

15.12.2006 5.56

Vihreä Lanka

”Aika. Rauhallinen yhdessäolo läheisten kanssa on ylellisyyttä.”

Seija Lukkala
Globe Hope -vaateyrityksen johtaja


”Jouluun sopiva mietelause on hyvä lahja. Keräämme vihreiden verkkokauppaan aineettomia lahjavinkkejä, muun muassa juuri aforismeja ja runoja. Nykymaailmassa mainosten sloganit ovat syöneet meiltä kyvyn tiivistää ja iskeä sanoilla. Sen taidon haluaisin palauttaa. Jouluun liittyy usko, toivo ja rakkaus. Tänä jouluna haluaisin antaa toivoa kaikille. Maailmassa, jossa ilmastonmuutoksen seuraukset synnyttävät epävarmuutta, pitää olla toivo paremmasta ja usko, että selviydymme. Jokapäiväisessä elämässään moni joutuu sietämään kiirettä. Toivo auttaa jaksamaan. ”

Iiris Kivimäki
Vihreän liiton vaalipäällikkö


”Joulumielisten läheisten läsnäolo on riittävä lahja. Vuosi sitten jouluna täytin 60 vuotta. Olin perheeni kanssa merkkipäivää paossa mökillämme, jossa ei ole mukavuuksia. Joulutunnelma oli hieno. Tämä todistaa, että yksinkertainen asia voi olla paljon parempi kuin aineellinen hieno lahja. Mökkijouluni kruunasivat lumi ja hiihtoretket poikani kanssa lapsuuteni maisemissa lähimetsissä.”

Tapani Kuningas
Päätoimittaja, Ultra-lehti


”Miehelleni annan lahjan, jota hän ei voi vastustaa. Haastan hänet viettämään kanssani tipatonta tammikuuta. Tämä on aineeton joululahja sanan varsinaisessa merkityksessä! Siihen kuuluu iltaviskien sijaan sauvakävelyä pimeässä Keskuspuistossa. Tipattomuus näkyy vireystason nousuna ja rauhallisempina yöunina eli lahjasta on hyötyä pitkään. Tipaton-haastekortteja löytyy osoitteesta www.tipatontammikuu.fi.

Siskolleni annan lempeän kasvohoidon Marian käsissä, koska haluan tukea naisia pienyrittäjinä ja tarjota rikoksia työkseen selvittelevälle siskolleni jotain kaunista ja eheyttävää.”

Lotta Lehmusvaara
A-klinikkasäätiön projektikoordinaattori


”Karkki. Toimittaja: Mutta sekin on tavaraa. Ei vain voi olla joululahjaa, joka ei olisi tavaraa. Toimittaja: Voisihan se olla vaikka joku kiva leikki. Ai jaa. Sitten toivoisin, että joku veisi minut luistelemaan ja pulkkamäkeen. Ja että olisi lunta. ”

Kristo Numminen 6 vuotta.


Jutun aineiston kokosi toimittaja Susanna Särkkä.
Viite