Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Tulkaa kaikki -liike kokoaa kirkon uudistusmielisiä yli listarajojen

29.9.2006 5.54

Vesa Hirvonen

Tulkaa kaikki -liikkeen (VL 15.9.) tavoitteena on tarjota mahdollisimman monessa seurakunnassa vähintään yksi uudistusmielinen ehdokas  äänestettäväksi. Meillä on jo nyt tiedossa satoja hyviä ehdokkaita kymmenissä seurakunnissa,  ja lisää tulee.

Meille on sivuseikka, millä listoilla he ovat ehdolla. Joissain seurakunnissa uudistusmieliset ovat halunneet perustaa oman Tulkaa kaikki -listan, useimmissa olemme kehottaneet heitä menemään seurakuntaväen, puolueiden ym. listoille. Tärkeintä on valituksi tuleminen, ei Tulkaa kaikki -listalla oleminen.

Jotta yhä useammassa seurakunnassa uudistusmielisillä olisi joku, jota äänestää, pyydämme kaikkia uudistusmielisiä ehdokkaita ilmoittamaan itsestään alueelliselle yhdyshenkilöllemme (lista heistä vaalisivuillamme, os. http://www.tulkaakaikki.net/vaalit.html). Vaalikampanjamme alkaa lokakuun alussa.

Kirkko muuttuu, kun me otamme siitä vastuuta. Kristuksen kirkko on kaikille, niin naisille kuin miehille, homoille kuin heteroille, yksin kuin parisuhteessa eläville.

 
Viite