Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Rauhallisesti jonossa

Natalia Baer

Eväshetki virastossa.
Voimia virastossa asioivalle. Vapaudenmakuiset sienipasteijat ravitsevat byrokratian uuvuttamaa kansalaista. Tee sisältää rauhoittavia aineosia, kuten itse poimittua kanervaa. Natalia Baer

Voimia virastossa asioivalle. Vapaudenmakuiset sienipasteijat ravitsevat byrokratian uuvuttamaa kansalaista. Tee sisältää rauhoittavia aineosia, kuten itse poimittua kanervaa.

7.9.2007 0.00

Saara Törmä

Virastossa maistuu sienipasteija ja kamomillatee.

Älä ota vuoronumeroa, jos eväät ovat vähissä. Odottavan aika on hiljaisella tulella palanutta, kertaalleen jäähtynyttä puuroa. Sekunnit vaihtuvat minuuteiksi sitä hitaammin, mitä nopeammin elämä valuu hukkaan.

Vain uhkarohkea lähtee virastoon ilman asianmukaista muonavarustusta. Viisas valmistaa eväät, vaikka netistä printattu kaavake olisi huolellisesti esitäytetty. Etukäteen on mahdotonta tietää mitä tuleman pitää.

Kun kansalainen kahden tunnin jonottamisen jälkeen pääsee kasvokkain virkamiehen kanssa huomatakseen, että kohdassa 6 vaaditut lisäselvitykset puolison tuloista ovat riittämättömät, on välttämätöntä, että eväsrasiasta löytyy villejä luonnonsieniä sisältävä sienipasteija. Järjestelmän hampaat eivät pureudu luuhun asti, jos termosmukissa on jäljellä rauhoittavaa kamomillateetä.


Lisää aiheesta:Viite