Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Maaseudun tulevaisuus

21.9.2007 0.00

Saara Törmä

”Suomalaisen maatalouden toivo on ulkomaille myytävissä, kalliissa gourmet-tuotteissa. Leipäjuuston ympärille on kasvatettava italialaisen parmesaanin kaltainen brändi. Valtion on investoitava brändin suunnitteluun ja tuotteen laajamittaiseen markkinointiin.”

Kymmenelle

  • 600 g leipäjuustoa

Marinadi

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 ½ rkl omenaviinietikkaa
  • 1 ½ rkl soijakastiketta
  • 1 rkl sambal oelek -chilitahnaa
  • 1 tl timjamia
  • ½ tl kanelia
  1. Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja pane palat kannelliseen purkkiin.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos juustopaloille.
  3. Sulje purkki ja kääntele. Anna juustokuutioiden maustua jääkaapissa yön yli. Tarjoa punaisen lähikeiton seurana.


Lisää aiheesta:



Viite