Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Joulutarjous 2015

Anna läheisellesi lahja, joka herättää ajatuksia! Anna hänelle Vihreä Lanka!

Tulevissa lehdissa on luvassa juttuja muun muassa hallituksen historiallisen dramaattisesta politiikanmuutoksesta, yliopiston kriisistä, autoilun tulevaisuudesta sekä siitä, mitä uskonnot neuvovat politiikasta. Langasta luet myös vihreän politiikan kiinnostavimmat taustat sekä vinkit antoisaan vapaa-aikaan.

Ensi helmikuussa Vihreä Lanka muuttuu kahdesti kuussa ilmestyvästä tabloidista runsaaksi aikakauslehdeksi, joka ilmestyy 8–10 kertaa vuodessa mutta pureutuu syvemmälle reportaasein ja taustoittavin analyysein.

Kevään 2016 lehdet 20 €

Vuoden 2016 lehdet 40 €

Vuonna 2016 ilmestyy 9 numeroa – 2 tabloidia ja 7 aikakauslehteä.

Lahjatarjoushinta on voimassa Suomeen tilattaville lehdille 24.12.2015 asti. Normaali vuositilaushinta 2016 on 48 € ja puolivuosikerta 26 €. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille vuosikerta on 40 €.

Muualle Eurooppaan postitettavien lehtien osalta lisäämme postimaksua 16 euroa/vuositilaus ja Euroopan ulkopuolelle tilattaessa 20 euroa/vuosikerta.

Nämä joululahja tarjoukset ovat toistaiseksi tilattavissa vain sähköpostitse. Lähetä siis nimesi, osoitteesi sekä yhteystietosi osoitteeseen tilaajapalvelu@vihrealanka.fi. Muista myös kertoa, kumpaan tarjoukseen tartut.

Sivut: 

Viite