Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

”Seksibileissä ei ole kähmintää, kuten tavallisissa yökerhoissa”

Berliiniläinen KitKat-klubi avasi Leon* silmät seksille.

Berliiniläinen KitKat-klubi avasi Leon* silmät seksille.

14.5.2018 16.05

Riikka Suominen

Leo, 39 kertoo: Olin kaksi vuotta sitten kavereiden kanssa Berliinissä. Olin jo vuosia halunnut KitKat-klubille, jossa on välillä myös seksi-iltoja.

Klubin pukukoodi on tiukka. Sisäänpääsyyn vaaditaan esimerkiksi univormu tai nahka- tai lateksiasu.
Ostin asun ja menimme sinne perjantaina.

Portsari kysyi, että tiedättekö jäbät, täällä on gay-ilta. Olimme pääosin heteroita, mutta halusimme todellakin sisään!

Klubilla on uima-allas, sauna, tanssilattioita ja soppia, joihin voi mennä piiloon touhuamaan.

Tiukka pukukoodi luo tunnelman. Kaikki ovat mukana juonessa. Joillekin klubi on teknobileet, joiden visuaalisessa ilmeessä on seksiä. Jotkut menevät klubille panemaan.

Seuraavana iltana tulin KitKatiin uudelleen, kun siellä oli heteroilta. Ihmiset olivat pääosin 25–45-vuotiaita aikuisia. Tunnelma oli sympaattinen, liberaali ja sivistynyt.
Kaikkea saa ehdottaa, mutta kukaan ei pahastu kieltäytymisestä. Naiset sanovat, että seksibileissä ei ole kähmintää tai epäkunnioittavaa käytöstä, kuten tavallisissa yökerhoissa.

On tyhmä hokema, että seksifantasiat on fantasioita, eikä niitä ole tarkoitettu toteutettaviksi. Jos unelmoin matkasta paratiisisaarelle, niin onko parasta, etten mene sinnekään?

Seksikin on matkustamista, mutta sisäänpäin. Olen sinkku. Perinteinen parisuhde tuntuu ahtaalta formaatilta. On lähes tabu, että voisi olla muunkinlaisia ihmissuhteita kun perinteisiä.

Tapaamani sinkkunaiset ovat olleet kiinnostuneita ryhmäseksibileistä. Niitä pidetään muodikkaina. Naisia varten pitää varmistaa, että bileissä on fiksuja ja hyvännäköisiä ihmisiä, eikä ketään pakoteta tekemään mitään, mitä hän ei halua.

On ennakkoluulo, että vapaata seksiä harrastavat olisivat rasvaisia rumia hiippareita. Oleellista on, että ihmisten kanssa  viihtyy myös vaatteet päällä.

 

Seksielämäni menee koko ajan eteenpäin. Minun ei ole pakko kokeilla koko ajan rajumpaa seksiä. Jo KitKatiin meno on juttu, joka kerta jonossa jännittää.

Sisällä tietää, että tulee todella hauskaa. Saan kiksit siitäkin, että muut seurueessani tekevät kivoja juttuja.

Erityisesti saan nautintoa siitä, että naiset viihtyvät ja kokevat uutta.

Haluan poistaa seksistä negatiivisia mielikuvia. Kuten sen, että ihminen olisi jotenkin tahriintunut, jos hän on harrastanut ryhmäseksiä tai hänellä on ollut paljon kumppaneita.

Odotukset pidättyväisestä käytöksestä ovat naisille sordiino elämässä. Jopa koulutetut kolmekymppiset miehet voivat paheksua, jos nainen harrastaa seksiä monen kanssa. Miehet voivat heistä kyllä tehdä sitä. Sellaisen kaksoisstandardin haluan romuttaa.

* Leon nimi muutettu.

seksi 
Viite