Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Kinkuke

Natalia Baer

Kinkuke.
Pakastealtaan aatelia. Makeat taatelit ja suolainen juusto viimeistelevät ihanan feikkikinkun.Natalia Baer

Pakastealtaan aatelia. Makeat taatelit ja suolainen juusto viimeistelevät ihanan feikkikinkun.

16.12.2010 12.16

Saara Törmä

4 annosta

  • 2 punasipulia
  • 1 pakkaus (250 g) halloumijuustoa
  • 1 pussi (70 g) pekaanipähkinöitä
  • 1/2 dl voita tai öljyä
  • 1 pussi (noin 200 g) kivettömiä, pehmeitä taateleita
  • 1 pussi (240 g) kasvispaloja à la Bacon (Hälsans Kök)
  • mustapippuria
  1. Kuori ja lohko punasipulit.
  2. Kuutioi halloumijuusto.
  3. Paahda kuivalla paistinpannulla ensin pekaanipähkinät. Kumoa pähkinät lautaselle odottamaan.
  4. Kuumenna pannulla puolet voista tai öljystä. Paista sipuleita ja halloumijuustoa, kunnes ne ovat ruskistuneet. Kumoa lautaselle odottamaan.
  5. Lisää pannulle loppu voi tai öljy, taatelit sekä kasvispalat. Jatka paistamista, kunnes kasvispalat ovat rapeita.
  6. Kippaa pähkinät, halloumit ja sipulit takaisin pannulle. Sekoita. Mausta kinkuke ripauksella mustapippuria.


Lisää aiheesta:



Viite