Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Porkkanakaviaari

Natalia Baer

Herkkua. Porkkanakaviaari on kaveri smetanan kanssa. Natalia Baer

Herkkua. Porkkanakaviaari on kaveri smetanan kanssa.

11.12.2008 15.16

Saara Törmä

Hennosti tulinen porkkanakaviaari on elementissään leivän päällä.

6 annosta

  • 500 g porkkanoita
  • 1 pieni sipuli
  • 1 pieni tomaatti
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • noin 1 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1/4 tl cayennenpippuria

Tarjoiluun

  • smetanaa
  1. Kuori porkkanat ja paloittele ne. Höyrytä tai keitä porkkanat vähässä vedessä pehmeiksi.
  2. Hienonna porkkanat veitsellä mahdollisimman pieneksi silpuksi. Hienonna mahdollisimman pieneksi myös sipuli, tomaatti ja valkosipuli.
  3. Sekoita kannellisessa purkissa kaikki aineet.
  4. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa tai mausteita. Peitä astia ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa.
  5. Tarjoa porkkanakaviaarin rinnalla smetanaa.




Viite