Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Suppispyttis

Saara Törmä

Suppispyttis.
Syksytunnelmaa. Suppispyttis maistuu porkkanaketsupin kanssa.Saara Törmä

Syksytunnelmaa. Suppispyttis maistuu porkkanaketsupin kanssa.

25.1.2012 14.05

Saara Törmä

Paras pyttipannu syntyy syksyn muhkeasta suppilovahverosadosta.

  • 1 l suppilovahveroita
  • 1 kg perunoita keitettynä
  • 2 sipulia
  • 1/2 dl rypsiöljyä tai voita
  • 1/2 dl soijakastiketa
  • 2 tl currya, 1 tl timjamia
  • mustapippuria ja suolaa
  1. Silppua sienet ja paista niitä kunnes neste on haihtunut. Kumoa lautaselle odottamaan.
  2. Paloittele perunat. Voit jättää ne kuorimatta.
  3. Silppua sipulit.
  4. Kaada pannulle öljyä tai sulata kimpale voita.
  5. Kippaa joukkoon perunat ja anna paistua muutaman minuutin ajan.
  6. Lisää sipulit ja sienet, kääntele.
  7. Kääntele joukkoon mausteet. Jatka paistamista, kunnes sipulit ovat pehmeitä ja perunat ovat saaneet kunnolla väriä.
  8. Nauti pyttipannua porkkanaketsupin kanssa.


Lisää aiheesta:



Viite