Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Wasabi-rakuunasinappi

Natalia Baer

Wasabi-rakuunasinappi.
Tulista ja hyvää. Pieni lusikallinen ärjyä sinappia kruunaa kikhernemurekkeen.Natalia Baer

Tulista ja hyvää. Pieni lusikallinen ärjyä sinappia kruunaa kikhernemurekkeen.

11.12.2009 9.23

Saara Törmä

Mitä tälle sinapille on tehty? Muistaakseni sanoin, että haluan tavallisia jouluruokia. Kiitos todella paljon.

  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • 1/2 dl sinappijauhetta
  • 1/2 dl sokeria
  • 2 rkl rakuunaa silputtuna
  • 1 rkl wasabitahnaa
  • 1 rkl väkiviinaetikkaa
  • 1 rkl vettä
  • 1/2 tl suolaa
  1. Kaada sinapinsiemenet pannulle ja paahda siemeniä, kunnes ne poksahtelevat ja tuoksuvat.
  2. Mittaa kaikki sinapin aineet pieneen kuppiin ja sekoita tasaiseksi.


Lisää aiheesta:



Viite