Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Vihreiden nuorten johtoon pyrkii kolme eduskuntavaaliehdokasta

vihreät

Saara Ilvessalo
Saara Ilvessalo.vihreät

Saara Ilvessalo.

24.11.2014 14.09

Hanna Eriksson

Kolme nuorta eduskuntavaaliehdokasta – Saara Ilvessalo Turusta, Jarno Lappalainen Espoosta ja Ozan Yanar Helsingistä – tavoittelee Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden eli Vinon puheenjohtajuutta. Vino valitsee ensi viikonloppuna liittokokouksessaan Turussa kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa.

25-vuotias Ilvessalo on turkulainen kaupunginvaltuutettu ja oikeustieteilijä. 27-vuotias Lappalainen on viestintäsuunnittelija ja tuotantotalouden opiskelija. 27-vuotias Yanar on projektiekonomisti ja opiskelee taloustieteitä. Viikonloppuna valittavat puheenjohtajat luotsaavat järjestön ensi kevään eduskuntavaaleihin.

"Eduskuntaan tarvitaan enemmän vihreitä mutta erityisesti enemmän nuoria. Tässä Vinolla on suuri rooli", Ilvessalo toteaa Vinon tiedotteessa.

Lappalaisen mukaan vihreiden pitää saada keväällä vaalivoitto.

"Vihreän liikkeen kasvattamisessa on Vinolla keskeinen rooli. Meidän täytyy olla entistä houkuttelevampi maailman muuttamisen väylä aktiivisille nuorille."

Yanar haluaa Vinosta uskottavan toimijan myös talous- ja sosiaalipolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

"Minun Vinoni tekee kaikkensa muuttaakseen talousjärjestelmän sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestäväksi", Yanar sanoo.

Vino  Ilvessalo  Yanar  Lappalainen  politiikka  poliittiset nuorisojärjestöt 


Viite