Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Annakaisa Suni

Vaalibussi ja Ville Niinistö
maata kiertämään. Puheenjohtaja Ville Niinistö uskoo, että vihreät saa läpi kansanedustajan Hämeen, Kaakkois-Suomen, Keski-Suomen ja Savo-Karjalan vaalipiireistä.Annakaisa Suni

maata kiertämään. Puheenjohtaja Ville Niinistö uskoo, että vihreät saa läpi kansanedustajan Hämeen, Kaakkois-Suomen, Keski-Suomen ja Savo-Karjalan vaalipiireistä.

Vihreiden vaalibussi kiertää yli 80 paikkakunnalla

12.3.2015 9.29

Annakaisa Suni

Vihreiden vaalikiertue lähti liikkeelle tänään torstai-aamuna Helsingin Narinkkatorilta. Vihreä vaalibussi kiertää 39 päivän aikana yli 80 paikkakuntaa ja taittaa yli 5 000 kilometriä.

Tänään bussi suuntaa Hakaniemeen ja Vuosaareen ja huomenaamulla Riihimäelle. Myöhemmin vuorossa ovat muun muassa Lappeenranta, Kuusamo, Oulu, Tampere, Jämsä, Parainen, Nurmijärvi ja Porvoo.

"Tämän vaalibussin kyydissä valloitetaan koko Suomi", sanoi eduskuntaryhmän puheenjohtaja Outi Alanko-Kahiluoto Narinkkatorilla.

Puheenjohtaja Ville Niinistö uskoo, että vihreät saa kansanedustajan Hämeen, Kaakkois-Suomen, Keski-Suomen ja Savo-Karjalan vaalipiireistä. Tällä hetkellä vihreitä edustajia ei niistä vaalipiireistä ole.

Helsinkiläinen ehdokas Emma Kari sanoi huomanneensa, että politiikka on palannut politiikkaan.

"Ihmiset näkevät, mitä tärkeille ympäristöasioille tapahtuu, kun vihreät ovat lähteneet hallituksesta."

Vaalibussi kulkee tavallisella dieselillä. Puolue tutki myös ekologisempia vaihtoehtoja, mutta niitä ei ollut saatavilla sopiviin keikkabusseihin.

eduskuntavaalit 2015 
Viite