Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Uudistunut Vihreä Lanka ilmestyi

26.2.2016 15.23

Vihreä Lanka

Ensimmäinen uudistunut Vihreä Lanka ilmestyi tänään perjantaina. Tähän saakka Vihreä Lanka on ilmestynyt joka toinen viikko tabloid-muotoisena uutislehtenä. Jatkossa noin 60-sivuinen lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Lehtiuudistuksen tavoitteena on houkutteleva poliittinen aikakauslehti. Lehdessä on henkilökuvia, reportaaseja, poliittista analyysia, kulttuuria ja vinkkejä kansalaisvaikuttamiseen.

”Vihreä Lanka haluaa kannustaa lukijoita heidän omissa pyrkimyksissään muuttaa maailmaa kaikissa vaikuttamisen paikoissa: politiikassa, järjestöissä, taloyhtiöiden hallituksissa ja ruokaostoksilla”, päätoimittaja Riikka Suominen kuvailee.


Moni puoluelehti
on uudistunut viimeisen puolen vuoden aikana. Kokoomuksen Nykypäivä, keskustan Suomenmaa ja sosiaalidemokraattien Demokraatti ovat harventaneet ilmestymistään ja panostaneet Vihreän Langan lailla paperilehdessä hitaampaan journalismiin.

”Puoluelehdillä on edelleen tärkeä tehtävä yhteiskunnassa. Laadukasta journalismia suomalaisen yhteiskunnan tilasta ja analyysia puoluepolitiikasta tarvitaan. Se on meidän vahvuutemme”, Suominen sanoo.

lehtiuudistus  journalismi 
Viite