Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Jussi Karmala

Jussi Karmala

”Rasismi on pahinta mitä tiedän"

26.10.2008 22.56

Jussi Karmala

Perussuomalaisten maahanmuuttajavastaisuutta tai rasismia on liioiteltu. Sen käsityksen saa ainakin puolueen vaalivalvojaisista, joita vietetään Helsingin ravintola Zetorissa.

”On todella ikävää, että muutamien ehdokkaiden kommenttien perusteella on leimattu koko puolue”, sanoo Uudenmaan perussuomalaisten piirisihteeri Arja Juvonen.

Hänen mukaansa maahanmuuttajien rooli on Suomessa raskas, koska heidän pitää jättää kotimaansa, kotiutua ja oppia kieli.

”Sellaiset maahanmuuttajat, joita on kotimaassaan sorrettu ja jotka yrittävät juurtua yhteiskuntaan, pitää ottaa vastaan. Se on suomen tehtävä”, Espoossa ehdolla oleva Juvonen sanoo.

”Rasismi on pahinta mitä tiedän", toteaa myös Jukka Korhonen. Hän espoolainen puolueen jäsen ja aikoo asettua ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Perussuomalaisten vaalivalvojaisissa on rauhallinen ja hilpeä tunnelma. Lähinnä paikalla on noin kolmekymppisiä tavisnuoria ja keski-ikäisiä pulleita miehiä, joiden tukka on poninhännällä. Pöydillä on puoliksi syötyjä lautasia, joilla on hapankaalin ja makkaran jäänteitä.
Viite