Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Lasse Leipola

Pasi Toiviainen.
Ekorakentamisen puhemies. Toimittaja Pasi Toiviainen sai arkkitehtien myöntämän palkinnon työstään ekologisen rakentamisen edistämiseksi.Lasse Leipola

Ekorakentamisen puhemies. Toimittaja Pasi Toiviainen sai arkkitehtien myöntämän palkinnon työstään ekologisen rakentamisen edistämiseksi.

Arkkitehdit palkitsivat Pasi Toiviaisen

3.2.2011 15.00

Lasse Leipola

Vihreiden eduskuntavaaliehdokas toimittaja Pasi Toiviainen on saanut Suomen Arkkitehtiliitto Safan Tunnustuspaanu 2010 -palkinnon.

Toiviainen on tuonut ilmastonmuutosen ja kestävän rakentamisen sekä rakennusammattilaisten että suuren yleisön tietoisuuteen, palkinnon perusteluissa todetaan.

Toiviainen on koulutukseltaan arkkitehti, mutta valmistuttuaan hän päätti lopettaa arkkitehdin työt ympäristölle haitallisena toimintana ja siirtyi ympäristötoimittajaksi.

Tunnustuspaanu on Suomen Arkkitehtiliiton vuosittain myöntämä kestävän kehityksen tunnustuspalkinto. Sen tarkoituksena on nostaa esiin hyviä esimerkkejä kestävän kehityksen toteuttamisesta rakentamisen alalla sekä lisätä keskustelua ekologisesta rakentamisesta.

vihreät  ekorakentaminen 




Viite