Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Biotaloudesta tehdään bisnestä uudessa koulutusohjelmassa

7.5.2013 8.25

Lasse Leipola

Hämeenlinnassa ja Oulussa käynnistyy ensi syksynä luonnonvara-alan asiantuntijoille suunnattu koulutus, jonka tavoitteena on kehittää valmiuksia luonnonvara-alan kasvuun.

”Biotalouden ala tarjoaa uusia yrittämismahdollisuuksia. Globaali kilpailu luonnonvaroista kiihtyy, maasta ja vedestä tulee niukkuutta. Energia- ja materiaalitehokkaista innovaatioista tulee merkittävä tulevaisuuden kilpailutekijä. Aikaisemmista sivuelinkeinoista luonnonvara-alalla voi muodostua pääelinkeinoja”, Hämeen ammattikorkeakoulun tiedotteessa todetaan.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Biotaloudesta bisnestä -koulutus on tarkoitettu metsätalousinsinööreille, agrologeille tai muille soveltuvan korkeakoulututkinnon hankkineille.

”Osallistujille annetaan tukea uusien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämiseen, liiketoiminnan kannattavuuden ja tuloksellisuuden varmistamiseen, rahoitus-, investointi- ja hankintaosaamiseen sekä esimiestoimintaan luonnonvara-alan kasvavissa tuotantoyksiköissä”, tiedotteessa todetaan.

biotalous  koulutus 
Viite