Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Demarit hylänneestä Ana María Gutiérrez Soraisesta tuli vihreiden ehdokas

31.8.2010 8.57

Lasse Leipola

Nummipusulalainen Ana María Gutiérrez Sorainen asettuu vihreiden listoilta ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa. Hän tavoittelee paikkaa Uudenmaan vaalipiirissä.

”Olen aina tuntenut vetoa vihreää liikettä kohtaan. Vihreät on ollut minulle varteenotettava vaihtoehto muun muassa tulevaisuuteen suuntautuvasta näkökulmastaan johtuen”, Gutiérrez Sorainen sanoo lähettämässään tiedotteessa.

”Vihreät ovat myös esittäneet selkeitä ehdotuksia maan taloudellisen tasapainon löytämiseksi. Ilman maan taloudellista elpymistä ei nykyistä hyvinvointia voida turvata.”

Gutiérrez Sorainen oli jo ilmoittautunut sdp:n ehdokkaaksi, mutta hän luopui ehdokkuudesta viime keväänä, kun maahanmuuttokriittiset puheenvuorot yleistyivät demaripiireissä.

”En voi hyväksyä puoluejohdon julkisuudessa esittämää suvaitsematonta maahanmuuttopoliittista linjaa”, Gutiérrez Sorainen perusteli tuolloin.

Gutiérrez Sorainen on 42-vuotias, naimisissa ja neljän lapsen äiti. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri ja hän työskentelee kääntäjänä, tulkkina ja kieltenopettajana.

vihreät  eduskuntavaalit  demarit Haluatko lukea lisää Lankaa? Tilaa nyt uusi viikoittainen uutiskirje täältä.

Vihreä Lanka 3/2019

Lue

Vihreä Lanka

3/19


Sisällysluettelo
Anna palautetta


Twitter

Graafisia maailmanselityksiä -teksti
Hiilen monta hintaa (Lasse Leipola / Iiro Törmä)

Kuva: Pekka Sauri