Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Vihreät

Hanna Holopainen.
Toista kertaa ehdolla. Uransa toisen eurovaalikampanjan aloittanut Hanna Holopainen istuu Lappeenrannan kaupunginvaltuustossa, kaupunginhallituksessa sekä Etelä-Karjalan liiton maakuntavaltuustossa.Vihreät

Toista kertaa ehdolla. Uransa toisen eurovaalikampanjan aloittanut Hanna Holopainen istuu Lappeenrannan kaupunginvaltuustossa, kaupunginhallituksessa sekä Etelä-Karjalan liiton maakuntavaltuustossa.

Hanna Holopainen ehdolle: ”EU:n ulkorajalla asuminen on osa meidän alueemme arkea”

21.1.2014 12.32

Lasse Leipola

Vihreiden Hanna Holopainen avasi eurovaalikampanjansa tänään tiistaina. Hän haluaa korostaa kampanjassaan Suomen asemaa EU:n ulkorajalla.

Esimerkiksi Suomen ja Venäjän välisestä viisumivapaudesta saatetaan päättää tulevan parlamenttikauden aikana.

”Viisumivapauden vaikutukset näkyvät arjessa eniten juuri EU:n ja Venäjän välisen rajan tuntumassa. EU:n ulkorajalla asuminen on osa meidän alueemme arkea. Siksi meidän on saatava rajaseudun näkökulmat esiin päätöksenteossa. Meille vihreille on tärkeää, että EU-kansalaisten ääni kuuluu ruohonjuuritasolta Euroopan parlamenttiin saakka”, Holopainen sanoo vihreiden tiedotteessa.

Lappeenrantalainen Holopainen on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän on 17. julkistettu ehdokas vihreiden listalla. Lista täydentyy vielä kolmella nimellä.

vihreät  eurovaalit 
Viite