Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Heinäluoman ilmoitus tuli myöhässä - Ammattiliitoilta paljon rahaa

21.6.2011 9.30

Sammeli Heikkinen

Kansanedustaja Eero Heinäluoman (sd.) vaalirahailmoitus on saapunut valtiontalouden tarkastusvirastolle ja päivitetty verkkoon.

Heinäluoman vaalikampanjan kulut ovat yli 46 000 euroa. Entinen ay-pomo on saanut vahvaa tukea ammattiliitoilta: Ilmoituksen mukaan Raideammattilaisten SD-ryhmä on tukenut kampanjaa 5 000 eurolla, PAM ry 2 500 eurolla ja Metallityöväen Liitto niin ikää 2 500 eurolla. Lisäksi vastikkeellista tukea on tullut Ammattiliitto Prolta 1 990 euroa.

Vaalirahailmoitus piti jättää joko kirjallisena kello 16 maanantaina tai sähköisenä puoleenyöhön mennessä. Varsinaisten kansanedustajien vaalirahailmoitukset ovat nyt kaikki Puolue- ja vaalirahoitusvalvonta -nettisivulla.

Valtiontalouden tarkastusvirastosta kerrottiin Vihreälle Langalle, että Heinäluoman lisäksi varsinaisista kansanedustajista RKP:n Mikaela Nylander Uudeltamaalta jätti ilmoituksensa myöhässä, siis puoleyön jälkeen.

Varasijalle jääneiden helsinkiläisen Nasima Razmyarin (sd.) ja pirkanmaalaisen Ari Lamminmäen (kesk.) ilmoitukset puuttuvat edelleen.

Juttua on päivitetty kello 10.48.

vaalirahoitus  eduskuntavaalit  politiikka 
Viite