Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Twitter

Twitter-kuva.
Palautetta presidentille. Näyttelijä Adrian Grenier ei ymmärrä Obaman politiikkaa.Twitter

Palautetta presidentille. Näyttelijä Adrian Grenier ei ymmärrä Obaman politiikkaa.

Hyviksestä tuli pahis? Tähdet ryöpyttävät Obamaa

8.9.2011 14.05

Lasse Leipola

Presidentti Barack Obama on suututtanut ympäristötietoiset tähdet Yhdysvalloissa. Taustalla on Obaman viimeviikkoinen päätös olla rajoittamatta savusumua aiheuttavia päästöjä.

”Sen sijaan, että presidentti Obama luottaisi tieteeseen, hän näyttää taipuneen saastuttajien edessä. He eivät halua maksaa uusista rajoituksista aiheutuvia kustannuksia, vaikka ekonomistit ovat osoittaneet, että maan talous hyötyisi uuden teknologian luomista työpaikoista”, entinen varapresidentti Al Gore sanoo blogissaan.

Hänen mukaansa Obaman päätös johtaa kasvaviin terveyskuluihin, kun vanhusten keuhkosairaudet ja lasten astma yleistyy ilmanlaadun heikentyessä.

Entourage-sarjassa näyttelevä Adrian Grenier kysyi Twitter-palvelussa Obamalta, miksi tämä taipui.

”Johda, älä luovuta!”, Grenier tviittasi.

Ohjaajana ja näyttelijänä tunnettu Robert Redford kirjoitti puolestaan Huffington Post -lehdessä siitä, kuinka karvaasti hän on pettynyt Obaman ympäristöpolitiikkaan.

”Yksi syy, miksi kannatin Obamaa presidentiksi, oli se, että hän sanoi, että meidän on suojeltava puhdasta ilmaa, vettä ja maata. Mutta mitä hyötyä on oikean asian sanomisesta, jos ei aio edistää sitä?”
Viite