Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Kenestä vihreiden seuraava puoluesihteeri?

21.1.2013 8.06

Vihreä Lanka

Vihreät valitsevat tänä keväänä uuden puoluesihteerin. Vihreä Lanka kyseli, millaisia ajatuksia valintaan liittyy.


”Ministereiden avustajakunnassa on pöhinää. Huhun mukaan ainakin Lasse Miettinen ja Sallamaari Muhonen harkitsevat ehdokkuutta tai heitä on houkuteltu ehdolle. Minuakin yritettiin, mutta kieltäydyin selkeästi ajat sitten.”

Johanna Sumuvuori
Vihreiden puoluevaltuuskunnan puheenjohtaja


”Muiden puolueiden henkilövalintojen arvaaminen ulkopuolelta on kyllä niin vaikeaa, että en uskalla arvata. Mielenkiintoista nähdä.”

Lasse Männistö
Kansanedustaja (kok)


”Vaikka ehdokkaita ei vielä ole juurikaan ilmoittautunut, niin olisin erittäin pettynyt, jos Lasse Miettinen ei lähtisi ehdolle. Lasse on erityisavustajana ja järjestöpäällikkönä osoittanut huikeaa kykyä. Tuolta pohjalta Lasse on kevyesti vahvin mieleeni nouseva nimi seuraavaksi puoluesihteeriksi.”

Ville Tuominen
Vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen


”Tehtävään on kaksi hyvää hakijaa, sekä Sallamaari Muhonen että Lasse Miettinen ovat osaavia ihmisiä. Katsotaan tuleeko kisaan vielä musta hevonen.”

Panu Laturi
Puoluesihteeri


”Molemmat tiedossa olevat ehdokkaat ovat erittäin päteviä ja osaavia. Kun vastata pitää, niin kaksoisleuan mitalla Lasse Miettinen, joka omaa laajan sivistyksensä, herkkyytensä ja ahkeruutensa vuoksi parhaat edellytykset vaativaan toimeen.”

Esa Suominen (sdp)
hallintopäällikkö, PAM


”Minähän olen itse tehtävästä kiinnostunut. Katsotaan kuinka käy!”

Sallamaari Muhonen
Ministeri Heidi Hautalan virkamiessihteeri

vihreät 




Viite