Vihreän Langan logoVihreän Langan logo

Tämän sivuston päivittäminen on lopetettu 20.12.2019

Antti-Juhani Johansson

Kepuehdokkaat.
Ken on maassa... Puheenjohtajan valinta kruunaa keskustan puoluekokouksen.Antti-Juhani Johansson

Ken on maassa... Puheenjohtajan valinta kruunaa keskustan puoluekokouksen.

Keskustan lautakasaa pöyhitään Lahdessa

11.6.2010 9.32

Jenni Leukumaavaara

Keskustan järjestösuunnittelija Kaija Huida kertoo, että Woodstock- eli lautakasafestareille on ilmoittautunut kolmisensataa nuorta. Festivaali on Lahdessa keskustan puoluekokouksen yhteydessä järjestettävä nuorisotapahtuma, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa - tuppeensahatun puun innostamana.

"Kuusi linja-autollista nuoria on tulossa eri puolilta Suomea. Olemme määrään tyytyväisiä, ja varmasti jatkossakin kehitämme tätä festivaalia", Huida sanoo.

Tulevaisuuden toivoille on Lahden Suurhallissa tänään tarjolla jämerä annos ajankohtaiskeskusteluja demokratiasta, ihmisarvoisesta elämästä, työstä ja yrittäjyydestä sekä taloudesta ja ympäristöstä.

Keskustelijoita ovat muun muassa Lääketeollisuuden toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, valtiosihteeri Raimo Sailas, ympäristöministeri Paula Lehtomäki ja tv:stä tuttu maalaislääkäri Tapani Kiminkinen.

Alle kolmikymppisiä ovat siis festarivieraiden lisäksi lähinnä vain keskusteluja vetävät Keskustanuoret.

Keskustalaisena viihdyttäjänä ja eduskuntavaaliehdokkaanakin tunnettu Pikku G taitaa olla kiireinen muissa bisneksissään, mutta sen sijaan festarivieraat pääsevät joraamaan Anna Abreun tahdeissa. Tarjolla on myös lavatanssit.

Viikonlopun varsinaiset tähdet, eli puheenjohtaja- ja puoluesihteeriehdokkaat ovat nuorison ja koko kaksituhatpäisen yleisön pällisteltävinä perjantaina iltapäivällä ja illalla. Suomen seuraava pääministeri sekä keskustan puoluesihteeri ovat selvillä lauantain iltauutisiin mennessä. Illalla voittajia ja häviäjiä tanssittaa Yölintu-orkesteri.

keskusta 
Viite